Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Lectio Divina Aflyst

Dato
Onsdag d. 23. september 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:15
Sted
Tranderup kirke, Tranderupvej 49, 5970 Ærøskøbing
Medvirkende
V. Pia Vandrup
Pris
Det er gratis

Lectio Divina er en anderledes måde at læse biblen på - og det er faktisk en ældgammel kristen tradition, der kan spores helt tilbage til det 4. århundrede.
Det er hverken dybdemeditation, højtravende åndelighed eller teologiske studier, men tværtimod en enkel og velafprøvet metode til at reflektere over passager i Bibelen.
En aften forløber således:
Først samles vi omkring et bord i kirken. Vi læser et vers eller to fra Bibelen, først i almindeligt tempo, dernæst langsomt og tredje gang meget, meget langsomt. Måske er der en sætning eller to, som rammer dig, eller som du hæfter dig særligt ved. Du lader sætningen arbejde i dig og reflekterer over den i stilhed, mens du enten går rundt i kirkerummet eller sidder, hvor du nu vil. Efter ca. 30 minutter i stille reflektion mødes vi atter omkring bordet. Her kan du, hvis du vil, fortælle om det, du har fået ud af din refleksion. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Vi kommenterer ikke hinandens tanker, og vi forsøger ikke at sætte vores refleksioner ind i en større teologisk ramme.

Vi er en mindre gruppe, der mødes hver gang - men vi ønsker at flere vil deltage. Det er hyggeligt og en god kilde til ro i sindet i disse stress-fyldte tider. Kom og prøv, om det ikke også er noget for dig.

Vi samles onsdage i ulige uger kl.19.30.