Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Udstilling "I WILL FOLLOW YOU"

Udstilling    "I WILL FOLLOW YOU"
Udgivet ons d. 2. jun 2021, kl. 08:00
Nyheder

I corona-året 2020 skabte Heine en skulptur til Bregninge Kirke, der tager udgangspunkt i det berømte kalkmaleri af et narrehoved. Det interessante er, at der har gået et reb igennem kalkmaleriet i loftet af narrens mund til en lille klokke placeret på taget. Klokken blev brugt ved messen - når man ringede med klokken, har det været “som narren ryster sine bjælder”, som Broby-Johansen skriver i bogen “Den danske billedbibel i kalkmalerier”.

Skulpturen, der var en del af et udstillingsprojekt kaldet TVÆRSNIT, blev ligesom de andre værker fra projektet ikke vist i kirken pga. pandemien. I stedet kom hele udstillingen i bogform. Bogen blev uddelt gratis forskellige steder, bl.a. i Bregninge Kirke.

Vi syntes, at skulpturen alligevel skal vises i Bregninge Kirke, så vi tog kontakt til Ærø Menighedsråd og foreslog, at Heine lavede en udstilling i Bregninge Kirke denne sommer. Ud over narren vil der kunne ses yderligere fire nye skulpturer af kunstneren. Titlen på udstillingen er: ”I WILL FOLLOW YOU”.

Klausen har i mange år været tilknyttet Kunsthøjskolen på Ærø som underviser.

Udstillingen vil være åben dagligt mellem kl. 9 og 16 i juni og juli.