Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Konfirmationerne 2021 udskydes til følgende datoer:

Konfirmationerne 2021 udskydes til følgende datoer:
Udgivet man d. 1. feb 2021, kl. 05:00
Nyheder

Konfirmationerne 2021 udskydes til følgende datoer:

(Konfirmander og familier er informeret herom)

Konfirmationerne afholder (forhåbentlig) i september, hvor konfirmationerne vil være placeret, som følger, i de enkelte kirker:

Bregninge kirke lørdag d. 4. september

Rise kirke søndag d. 5. september

Ærøskøbing kirke lørdag d. 11. september

Tranderup kirke søndag d. 12 september

Søby kirke lørdag d. 18. september

Ommel kirke søndag 19. september

Marstal kirke lørdag 25. september

Konfirmationerne bliver formentlig om formiddagen. Vi kan dog ikke sætte klokkeslæt på, før vi ved lidt mere om, hvordan verden ser ud.

Omstillingsparathed

Det er rent ud sagt en rigtig ærgerlig situation, der kræver en uhørt omstillingsparathed fra os alle. Måske har I allerede købt tøj til konfirmanden, og hvem ved, om de så er vokset fra det, når vi når september…

Vi præster har lagt os i selen for, at det hele alligevel kan gå op, og vi håber alle, at konfirmanderne kan få den dejlige dag, de sådan ser frem til. For os som kirke er der et utal af brikker, der skal passe sammen – for rigtig mange har udskudt dåb og vielser, og de ligger også og venter i efteråret og sætter øget pres på muligheden for at leje lokaler til konfirmationen. Vi håber på jeres kreativitet og forståelse.

OBS: vi kan desværre ikke garantere, at konfirmanderne bliver konfirmeret hos den præst, de går til undervisning hos – vi vil tilstræbe det, men rent planlægningsmæssigt kan det vise sig umuligt.

 

Mange hilsner fra de fire præster

Henny, Pia, Agnes og Rikke